Gala premiilor Constantin Brâncoveanu International

Selectează ediția:

2019

Cea de-a doua ediție a Premiilor Constantin Brâncoveanu International a avut loc pe data de 3 decembrie, într-o atmosferă eleganta în celebra Gotham Hall. La somptuasa ceremonie au luat parte sute de invitați care formează grupul celor care fac performanță, susțin acțiunile umanitare și justiția socială. Premiile Constantin Brâncoveanu International 2019 au fost oferite la categoriile: Muzică, Medicină, Arhitectură, Arte Platice, Stiință, Culte și Politică. Laureații acestor premii reprezintă modele de excelență în domeniul lor de activitate și reprezintă un reper insipirațional global.

Mesajul președintelui

Numele grupului Alexandrion este legat de responsabilitate, generațiile viitoare și aprecierea oamenilor. De aceea, Fundația Alexandrion organizează acest eveniment pentru a doua oară la New York.
Celebrăm performanța în cea de-a doua ediție a Premiilor Internaționale Constantin Brâncoveanu, dovedind că acesta nu are frontiere și stabilește scopuri mărețe. Faptul că Alexandrion Group a traversat oceanul și construiește acum o Distilerie din S.U.A. este un pas important în evoluția globală a companiei. Așa cum am spus anul trecut, unde merge Grupul, Fundația îl urmează.
Distincțiile numite după marele domnitor, Constantin Brâncoveanu, sunt inspirate din sacrificiul său și al familiei sale pentru integritate și credință.
Prin Premiile Internaționale Constantin Brâncoveanu, Fundația Alexandrion dorește să aducă recunoaștere globală celor care reprezintă adevărații game changeri.
Brilianți, inovatori, plini de compasiune – laureații noștri au arătat în toată activitatea lor că problemele sociale au soluții și există întotdeauna un mod mai bun de a milita pentru o cauză, chiar și în fața crizei globale. Îi apreciem pe cei care consideră modelarea unui viitor mai respectuos atât pentru oameni cât și pentru planeta pe care o împărțim.
În această seară, Fundația Alexandrion îi invită pe aceștia pe cei care luptă corect și cu responsabilitatea pentru mâine, cei care înțeleg că schimbarea este în fiecare dintre noi, cei care au găsit puterea interioară să fie lideri în domeniul lor de activitate. Felicitări tuturor câștigătorilor pentru că ne-au făcut mândri că suntem aici și avem puterea exemplului lor!

Laureați

Muzică

Mariela Shaker

Pentru creșterea gradului de conștientizare a cauzei refugiaților din Siria și pentru umanitatea transpusă într-un mod excepțional în dedicarea pentru muzică.

Medicină

Dr. Baroukh El Kodsi, MD

Pentru excepționala dedicare ca medic și cercetător în medicină.

Arhitectură

Arch. Adriana Călin

Pentru minunata abordare a provocărilor arhitecturale.

Arte plastice

Alexandra Nechita

Pentru excepționala interpretare a lumii și emoțiilor prin pictură.

Arte plastice

Ph.D. Daniela Rus

Pentru performanțele deosebite obținute în inginerie electrică și informatică.

Culte

Eminența SA, Arhiepiscopul Elpidophoros al Americii

Pentru întreaga carieră dedicată studiului religiei și muncii umanitare.

Politică

Carolyn Maloney,

Pentru implicarea deosebită în guvernare și pentru lupta neobosită pentru justiția socială.

Galerie Foto