TERMENI ȘI CONDIȚII

FUNDATIA ALEXANDRION este o persoana juridica de drept roman, avand sediul in Comuna Bucov, Sat Pleasa, Judetul Prahova, Romania, CIF 15791140, inscrisa in Registrul Special al persoanelor juridice fara scop patrimonial de pe langa Judecatoria Ploiesti sub nr. 6/2003/14.06.2003, denumita in cele ce urmeaza “Fundatia”. Fundatia poate fi contactata prin urmatoarele mijoace:

a. Prin posta – la adresa FUNDATIA ALEXANDRION – Comuna Bucov, Sat Pleasa, Judetul Prahova, Romania;

b. Prin e-mail – la adresa: office@www.fundatia-alexandrion.ro

c. Prin telefon – la numarul +4 021.405.11.00

d. Prin fax – la numarul +4 021.405.11.99

Continutul si designul site-ului www.fundatia-alexandrion.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate, apartin in exclusivitate Fundatiei si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele Fundatiei fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea reprezentatilor legali ai Fundatiei. Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru elemente sau componente ale siteului Fundatiei indiferent daca este vorba de informatii protejate de legea copyrightului sau nu. Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre paginile site-ului Fundatiei, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta Fundatia intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi elementele protejate de drepturi de proprietate intelectuala ce apartin Fundatiei fara permisiunea scrisa, prealabila, din partea Fundatiei.

Fundatia nu poate fi responsabila pentru daune de orice fel pe care utilizatorii siteului Fundatiei sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al utilizarii necorspunzatoare a siteului Fundatiei. Deasemenea, responsabilitatea pentru protectia sistemelor informatice ce apartin utilizatorilor site-ului Fundatiei apartin exclusive acestora, Fundatia nefiind responsabila in eventualitatea contaminarii cu virusi informatici, malware sau alte infectii de tip informatic ca urmare a accesarii siteului Fundatiei.

Accesarea website-ului Fundatiei implica acceptarea acestor termeni si conditii. Termenii si conditiile website-ului pot fi modificati oricand de catre Fundatie, acestia fiind opozabili utilizatorilor de la data afisarii in site. Pe website-ul Fundației pot exista mențiuni privitoare la website-uri externe, administrate de alte organizații. Fundația nu are nicio responsabilitate privitor la conținutul acelor website-uri, conținutul acestora fiind exclusiv responsabilitatea organizațiilor respective.