Întalnirile Alexandrion

Miercuri, 6 iunie 2007 Fundatia Alexandrion Group si CSR Romania au organizat prima intalnire informala dedicata fundaţiilor corporatiste, cu scopul creării unui mediu care să permită contactele, schimbul de informaţii şi know-how între practicienii din domeniu şi, în general, o mai bună cunoaştere a practicilor de responsabilitate corporatistă din mediul românesc de afaceri
Acest prim eveniment ne-a oferit ocazia de a afla ce fundaţii corporatiste activează în România, de ce îşi creează companiile astfel de organizaţii şi cum funcţionează acestea în raport cu managementul companiilor. A fost un binevenit moment de cunoastere la care au participat, pe langa organizatori, reprezentanti ai Fundatiei Ozone, Fundatiei RTC, Fundatiei Sensiblu, Fundatiei pentru Copii Ronald McDonald, Fundatiei Aldea Tudorache a M Group prin Montero, Fundatiei Life for Life reprezentand Volvo Romania si Fundatiei Ciel. De asemenea, au raspuns invitatiei si reprezentantii Siveco (companie implicata in diverse programe de responsabilitate sociala) si World Vision Romania- organizatie guvernamentala, partener al Fundatiei Alexandrion Group in cadrul programului „Gandeste. Recicleaza!”.
Toti cei prezenti au fost foarte incantati de aceasta initiativa si si-au exprimat dorinta ca intalnirile informale de CSR sa continue si sa devina un eveniment periodic.