Termeni şi condiţii pentru utilizarea site-ului

Pentru utilizarea acestui site este necesară citirea şi acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos în totalitate. Continuarea utilizării site-ului se concretizează într-un accept al dvs. faţă de termenii şi condiţiile de mai jos.

Întregul conţinut al site-ului, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice), este proprietatea ALEXANDRION şi, după caz, a altor părţi. Folosirea conţinutului fără acordul ALEXANDRION sau al proprietarilor de drept este interzisă şi se pedepseşte conform legilor in vigoare.

Urmare a peste 10 ani de activitati umanitare desfasurate de firmele din cadrul grupului Alexandrion, in 2003 a aparut FUNDATIA ALEXANDRION GROUP, organism nonguvernamental specializat, care a preluat si continua programele de responsabilitate sociala, oferind sprijin comunitatii in rezolvarea problemelor sociale cu care se confrunta, in numele grupului.

Copilul a fost si ramane in centrul atentiei noastre fie ca provine dintr-o familie aflata in dificultate sau se afla in grija statului, fie ca e bolnav sau are un handicap, fie ca e talentat sau are rezultate scolare deosebite.

Am ajutat copii cu diferite probleme medicale care necesitau interventii si tratament in strainatate, am oferit burse scolare si organizam in fiecare vara, incepand cu 2005, o tabara in Grecia pentru elevii cu rezultate deosebite la olimpiadele nationale si internationale de la Colegiul National „Mihai Viteazul” din Bucuresti.

O parte din proiectele noastre au vizat sustinerea a diferite centre de plasament si organizatii nonguvernamentale din toata tara prin oferirea de materiale pentru reamenajare si dotare. Am oferit produse si am finantat programe educative organizate de acestia (ex: Centrul de plasament “Negru Voda” Galati, Directia de Protectie a Copilului Iasi, Adapost de zi si de noapte pentru copii strazii – Timisoara, Complexul de servicii comunitare “Prichindelul” Sibiu, Hospice “Casa Sperantei” Brasov, Fundatia “Children in Distress” Pitesti, Crucea Rosie Brasov, Administratia Serviciilor Sociale Ploiesti, Asociatia “Pas Alternativ” Brasov, Fundatia “Holt Romania” –Iasi, Salvati Copiii, Complexul de servicii pentru persoane varstince Mislea si Liliesti etc).

Avem proiecte care privesc refacerea unor biserici, amenajarea si dotarea unor spitale sau sectii de pediatrie (ex: Spitalul Budimex, Pediatrie II Cluj, Serviciul de Ambulanta Constanta etc.). Spitalului Municipal Bucuresti i-au fost donate trei masini de teren pentru a fi transformate in masini de interventie in regim de urgenta.

In calitate de parteneri ai Fundatiei Olimpice Romane si ai Comitetului Olimpic si Sportiv Roman la Olimpiada din 2004 de la Atena si la cea din 2008 de la Beijing, ne-am propus sa spijinim performanta sportivilor romani prin crearea unor conditii de pregatire de inalt nivel care sa le permita obtinerea unor rezultate cat mai bune. In plan general, ne dorim sa promovam un stil de viata sanatos, in care sportul ocupa un loc important si credem ca acest parteneriat va transmite tinerilor valori semnificative precum abilitatea de a trece peste obstacole, de a atinge obiectivele propuse si de a castiga.

Am sprijinit, de asemenea, o serie de proiecte culturale: lansari de carti, tabere de creatie, piese de teatru, Gala premiilor UNITER, Gala Tanarului Actor “HOP”, Festivalul Johann Strauss, turneul Holograf din 2003, producerea si lansarea filmului Moartea Domnului Lazarescu, proiectul “Artistii pentru Artisti” etc.

Am desfasurat o campanie de prevenire a consumului de alcool la volan in 2004, iar in decembrie 2005 una de prevenire a accidentelor la copii, datorate utilizarii artificiilor si petardelor – ambele campanii fiind realizate impreuna cu Ministerul de Interne.

Ne-am propus sa fim intotdeauna alaturi de cei aflati in situatii disperate, astfel in decembrie 2003 am trimis ajutoare in Iran unde, ca urmare a unui puternic cutremur, peste 30.000 de oameni au murit si multe persoane au ramas fara adapost. In mai 2005 am venit in sprijinul sinistratilor din Banat, iar in toamna aceluiasi an am participat la programul “Vedete pentru Sinistrati.”

Anul 2007 a adus o schimbare de strategie in ceea ce priveste activitatea desfasurata de Fundatia Alexandrion Group; astfel devin prioritare continuarea proiectelor cu traditie pentru noi si dezvoltarea unor proiecte proprii – precum programul ecologic „Gandeste. Recicleaza!”. Ne-am propus, de asemenea, sa ne implicam mai mult in viata comunitatilor in care companiile grupului Alexandrion isi desfasoara activitatea, sprijind dezvoltarea acestora si proiectele care au ca obiectiv rezolvarea problemelor la nivel local, pentru ca ne dorim ca implicarea noastra sa aiba un impact pozitiv in aceste comunitati, sa facem o diferenta care sa conteze.

Informaţiile despre dvs. pot fi folosite de ALEXANDRION doar în scopul comercializării produselor oferite, de exemplu pentru: procesarea comenzilor sau cererilor dvs.; oferta de produse; facturare; soluţionarea cererilor, întrebărilor sau reclamaţiilor dvs.; realizarea unor studii de piaţă şi de produs şi marketingul produselor, al serviciilor ALEXANDRION şi al serviciilor furnizorilor, partenerilor şi distribuitorilor săi; contactarea prin poştă sau prin oricare alte mijloace în legătură cu produsele oferite de ALEXANDRION sau cu produse oferite de parteneri sau furnizori ai ALEXANDRION care prezintă, în opinia noastră, interes pentru dvs.

ALEXANDRION şi furnizorii/partenerii săi nu pot fi traşi la răspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al/în timpul utilizării site-ului şi a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilităţii utilizării acestora. Deşi face toate eforturile in acest sens, ALEXANDRION nu garantează că funcţionarea site-ului şi a serverelor va fi neîntreruptă şi lipsită de erori, ca utilizarea site-lui este lipsită de riscuri (viruşi, alte elemente sau acţiuni care pot provoca daune, specifice Internetului şi tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securităţii informaţiilor), că informaţiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte şi la zi (inclusiv disponibilitatea cărţilor şi altor produse prezentate în site).

În timpul utilizării site-ului şi a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, vă angajaţi să respectaţi legile în vigoare şi să nu desfăşuraţi activităţi de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna funcţionare a site-ului, a serverului, securitatea informaţiilor etc.; vă angajaţi să nu modificaţi, copiaţi, distribuiţi, transmiteţi, afişaţi, publicaţi, reproduceţi, creaţi produse derivate sau să vindeţi orice fel de informaţi sau servicii obţinute prin intermediul site-ului; vă angajaţi să suportaţi orice costuri adiţionale legate de utilizarea site-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet.

ALEXANDRION îşi rezervă dreptul de a modifica oricând termenii şi condiţiile de faţă, fără vreo notificare prealabilă. Modificările vor fi afişate în această pagină şi vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului după efectuarea oricăror modificări înseamnă acceptarea implicită a acestora de către dvs.