alexandriongroup.com

Întalnire cu elevii olimpici

Marţi, 28 August 2007

Marti 28 august, la Colegiul National “ Mihai Viteazul” din Bucuresti a avut loc o intalnire cu elevii olimpici ai acestui liceu care vor pleca, in aceasta toamna, in tabara in Grecia in cadrul proiectului “Fundatia Alexandrion Group sustine performanta” . A fost o buna ocazie sa-i cunoastem personal pe acesti copii deosebiti, premiati la olimpiadele scolare nationale si internationale de matematica, fizica, informatica, biologie, geografie, franceza sau germana.
Colegiul National “Mihai Viteazul” este una din institutiile de invatamant preuniversitar de mare traditie din tara, care a facut dovada valorii educatiei oferite aici de-a lungul celor 140 de ani de existenta. “Mihai Viteazul” a fost si ramane un liceu cu precadere orientat spre pregatirea de foarte buna calitate in special in domeniul stiintelor – matematica, fizica si chimie, dupa cum o dovedesc si rezultatele obtiunte la olimpiadele scolare. Unii dintre olimpicii care au fost in Grecia in excursia organizata de Fundatia Alexandrion Group anul trecut si care, intre timp, au absolvit clasa a XII-a au obtinut burse pentru continuarea studiilor la prestigioase universitati din strainatate (Columbia, MIT, Stanford). Aceasta este inca o dovada ca acesti copii merita sa fie rasplatiti, sa se simta apreciati si este un imbold pentru noi sa continuam acest proiect.
Anul acesta, in perioada 1-8 septembrie 2007, un grup de 16 elevi insotiti de 2 cadre didactice vor pleca in Grecia, in statiunea Halkidiki. De aici vor putea organiza excursii la Salonic, Muntele Athos, pestera Petralona pentru a descoperi farmecul spatiului grecesc de care este strans legat si Grupul Alexandrion.

 
Arhivă noutăţi
Joi, 10 Iunie 2010
Fundatia Alexandrion anunta castigatorii programului sau de granturi ”Investim in comunitate”
Miercuri, 5 Mai 2010
FUNDATIA ALEXANDRION GROUP PARTICIPA LA ONGFEST
Marţi, 23 Martie 2010
Fundatia Alexandrion Group anunta lansarea primului concurs de proiecte din 2010 „Investim in comunitate!”
Miercuri, 25 Noiembrie 2009
Fundatia Alexandrion anunta castigatorii programului sau de granturi
Luni, 9 Noiembrie 2009
Bursele Aristotel 2009
Vineri, 25 Septembrie 2009
Competitia „Cele Mai Bune Rapoarte Anuale” si-a desemnat castigatorii
Vineri, 11 Septembrie 2009
Granturi Alexandrion
Marţi, 13 Noiembrie 2007
Olimpici romani in Grecia
Marţi, 28 August 2007
Întalnire cu elevii olimpici
Miercuri, 6 Iunie 2007
Prima intalnire informala de CSR
Vineri, 25 Mai 2007
Conferinta Nationala de Responsabilitate Sociala
Joi, 29 Iunie 2017
Alexandrion crede în sportul românesc şi investeşte 350.000 de euro în valorile olimpice

developed by OPUSDESIGN