Alexandrion Grup România - Partener Al Pilotului Dan Gîrtofan (Giri)

Bucuresti 15 Aprilie 2010 - Alexandrion Grup România sustine Dublul Campion National de Raliuri, Dan Gîrtofan.

Începând cu 16 Aprilie 2010, se va da startul la Campionatul de Raliuri al României – Dunlop 2010. Campionatul are 8 etape desfasurate în toata tara si are înscrise la start peste 50 de   echipaje.

De anul acesta, una dintre vedetele acestui sport, Dan Gîrtofan, Dublu Campion National, se va bucura de  sprijinul Alexandrion Grup România.

Recunoscut ca sustinator al sportului românesc, înca din 2008 Alexandrion Grup România a sprijinit participarea unor piloti în etape din Campionatul National.

Gyuri Eperjessy, Director Comercial al Alexandrion Grup România a declarat : „Sportul este un domeniu în care performanta nu cunoaste limite, de aceea compania Alexandrion Grup România continua sa sprijine cu mândrie  performanta româneasca si sportivi precum Giri.”

Dan Gîrtofan, Pilot : “parteneriatul cu AGR este continuarea fireasca a unor colaborari cu firme de top si a unor discutii începute înca de anul trecut. În întâlnirile noastre, m-am bucurat sa vad ca împartasim aceeasi pasiune pentru sport. Un loc important în decizia semnarii acestui parteneriat l-a avut faptul ca Alexandrion Grup România a fost prima companie producatoare de bauturi alcoolice din România care a promovat ideea de Don’t drink and drive la nivel national.

Primul lor spot Don’t drink and drive din 2004 arata povestea unui pilot de raliu al carui copilot se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Mi-a placut puterea analogiei si impactul spotului precum si faptul ca AGR este o companie responsabila.”

Echipajul este format din Dan Gîrtofan – pilot si Mihai Lazarescu – copilot.
Prima etapa se va desfasura la Brasov în 16-18 Aprilie 2010, urmând :

Raliul Argesului (a)                                07 – 09 mai - Pitesti
Raliul Tg Mures(a)                                 04 – 06 iunie - Tg.Mures
Raliul Clujului (a)                                   26 – 27 iunie - Cluj Napoca
Raliul Sibiului (m)                                  16 – 18 iulie - Sibiu
Raliul tara Bârsei(m)                            27 – 29 august - Brasov
Raliul Aradului (m)                                17 – 19 septembrie - Arad
Raliul Iasului(m)                                            08 – 10 0ctombrie - Iasi

În 2004 Alexandrion Grup a fost prima companie producatoare de bauturi alcoolice din România care a lansat o campanie împotriva consumului de alcool la volan.

În 2009, AGR continua acest demers cu campania “Lasa pe altcineva sa conduca daca ai baut” si cu un nou spot ce a fost difuzat în decembrie pe mai multe canale TV cu scopul de a reduce numarul de persoane care conduc autovehiculele sub influenta bauturilor alcoolice.
Despre Alexandrion Grup România SRL

Alexandrion Grup, compania româneasca cu distributie internationala  este cel mai mare producator de bauturi alcoolice din România. Printre produsele companiei se numara: Alexandrion, Brâncoveanu, Cava d’Oro, Kreskova, Alexander, Red Bowler scotch whisky si alte 20 de marci.

Contact:

Ana Maria Guidea