Bursele Aristotel

Pentru ca prima editie a Burselor Aristotel a fost un real succes, participantii uimindu-ne prin frumoasele lor aptitudini, asteptam cu drag si anul acesta, inscrierile copiilor angajatilor nostri.

Ne-am bucurat sa aflam despre performantele ulterioare ale castigatorilor de anul trecut ale Burselor Aristotel. Acestia au crescut si si-au continuat frumosul lor drum intrand primii pe lista la facultate (fara taxa) sau la liceu. Vestile bune ne-au intarit increderea in faptul ca copiii nostri sunt cu adevarat talentati si in faptul ca bursele si-au atins scopul de a-i ajuta sa-si creasca aptitudinile si sa atinga performante in continuare.

Asadar, anul acesta, programul Bursele Aristotel isi propune sa-i recompenseze pe cei mai buni dintre copiii nostri, respectiv ai angajatilor Alexandrion Grup Romania, SAB Radauti si ai distribuitorilor Alexandrion Grup Romania.

Sunt invitati sa participe copiii care au rezultate foarte bune la scoala, talente artistice, performante sportive etc. Acestia se pot inscrie pentru preselectie incepand de astazi si pana la data de 30 noiembrie 2008.

„Pentru copiii care pot mai mult”, Bursele Aristotel vor aduce 3 burse si 2 premii constand in:

·         Pentru clasele IX-XII:

-          Locul I – 300 euro/luna timp de un an

-          Locul II – 200 euro/luna timp de un an

-          Locul III – 100 euro/luna timp de un an

·         Pentru clasele V-VIII

-          Locul IV – un calculator in valoare de 700 euro

·         Pentru clasele I-IV

-          Locul V – 300 euro oferiti o singura data

Pentru detalii suplimentare solicitati Regulamentul de participare si  Formularul de inscriere de la sediul companiei dvs (Alexandrion Grup Romania, SAB Radauti, distribuitorilor Alexandrion Grup Romania), telefonic la numarul 021.405.11.00 sau prin mail pe adresa potmaimult@alexandrion.ro">potmaimult@alexandrion.ro .

Le uram succes celor mici si le dorim sa creasca si sa se dezvolte precum arborele Sequoia.